Inclusief trainers

Pieter

Ik ben verbonden als coach bij Sociaal Inclusief om mensen te begeleiden naar een werksituatie die bij hen past en waar hun passie en energie zit. Dat is iets wat ik heel vervullend vind om te doen. Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en heb verschillende opleidingen gevolgd op het vlak van psychologie, bedrijfskunde en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb gewerkt als verkoper, leerkracht, onderwijscoördinator, manager, senior consultant en nu als coach.

Ik hoor van de mensen met wie ik werk dat zij zich snel op hun gemak voelen en dat zij geïnspireerd worden om in beweging te komen. Enthousiasme, openheid, focus en humor zijn voor mij belangrijke sleutelwoorden. Ik weet mensen op een positieve manier te raken wat bijdraagt aan een duurzaam en blijvend resultaat.

Overige trainers

Kans voor Nijmegen

Sociaal Inclusief geeft de pijl door aan Het Rijks. We zien kansen om samen met Het Rijks jongeren te enthousiasmeren voor bouw en techniek. Werkend-leer trajecten geven jongeren, maar ook zij-instromers, de kans hun talent te ontdekken en uit te bouwen. We zetten in op duurzame inzetbaarheid mensen. Leren door ontdekken kan meteen in de praktijk wat ons betreft. 

Samen met Het Rijks en KlokGroep kijkt Sociaal inclusief naar de kansen voor VMBO-ers, tijdens en na de opleiding. Op de locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat worden programma’s ontwikkeld en ruimtes ingericht om samen met verschillende bedrijven uit de bouw te bouwen aan de toekomst. Sociaal Inclusief begeleidt de mensen die kiezen voor een werkend-leer traject en draagt ze na een jaar ‘warm’ over. Ons doel is duurzame inzetbaarheid van mensen.  

De locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat is de locatie waar we onze samenwerking verder gaan vormgeven.

Inclusief aanpak

Wie zijn wij?

Krapte op de arbeidsmarkt? ...
Wij hebben kandidaten die met een eigen trainer bij opdrachtgevers aan de slag gaan, en daarna in dienst komen bij de opdrachtgever.

Lees meer

Voor kandidaten

Toe aan een nieuwe uitdaging, voor 2 jaar? En je wilt echt aan de slag en leren? ...
Wij investeren in jou en een vaste baan!

Lees meer

Voor opdrachtgevers

Geen vakkrachten, geen geschikt personeel te vinden? ...
Maar wel met de sociaal inclusief aanpak

Lees meer