Inclusief trainers

Mark

Ik weet mensen krachtig te motiveren en hen als speciale groep onder werkzoekenden op de arbeidsmarkt te plaatsen. Zij beschikken over geweldige talenten, door krachten te bundelen en verbeterpunten aan te vullen help ik kandidaten interessant te zijn voor werkgevers. Mijn motivatie om deze uitdaging met mijn kandidaten aan te gaan heeft alles te maken met mijn persoonlijke verhaal. Ook ik heb voor enorme uitdagingen, problemen en soms uitzichtloze situaties gestaan.

Vanaf 2004 heb ik voortdurend kandidaten met een arbeidsmarktachterstand begeleid via een opleiding en coaching naar een duurzame baan. Deze ervaring samen met mijn visie en enthousiasme sluit perfect aan op het concept van Sociaal Inclusief!

Overige trainers

Kans voor Nijmegen

Sociaal Inclusief geeft de pijl door aan Het Rijks. We zien kansen om samen met Het Rijks jongeren te enthousiasmeren voor bouw en techniek. Werkend-leer trajecten geven jongeren, maar ook zij-instromers, de kans hun talent te ontdekken en uit te bouwen. We zetten in op duurzame inzetbaarheid mensen. Leren door ontdekken kan meteen in de praktijk wat ons betreft. 

Samen met Het Rijks en KlokGroep kijkt Sociaal inclusief naar de kansen voor VMBO-ers, tijdens en na de opleiding. Op de locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat worden programma’s ontwikkeld en ruimtes ingericht om samen met verschillende bedrijven uit de bouw te bouwen aan de toekomst. Sociaal Inclusief begeleidt de mensen die kiezen voor een werkend-leer traject en draagt ze na een jaar ‘warm’ over. Ons doel is duurzame inzetbaarheid van mensen.  

De locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat is de locatie waar we onze samenwerking verder gaan vormgeven.

Inclusief aanpak

Wie zijn wij?

Krapte op de arbeidsmarkt? ...
Wij hebben kandidaten die met een eigen trainer bij opdrachtgevers aan de slag gaan, en daarna in dienst komen bij de opdrachtgever.

Lees meer

Voor kandidaten

Toe aan een nieuwe uitdaging, voor 2 jaar? En je wilt echt aan de slag en leren? ...
Wij investeren in jou en een vaste baan!

Lees meer

Voor opdrachtgevers

Geen vakkrachten, geen geschikt personeel te vinden? ...
Maar wel met de sociaal inclusief aanpak

Lees meer