Inclusief trainers

Marcel

Waar kan ik jou voor wakker maken?
Met een ruime ervaring in logistiek en productie als manager, trainer en coach weet ik mensen te bewegen anders naar zichzelf te kijken, waardoor zij beter in staat zijn om zowel in hun job als privé beter in balans te zijn. Daar word ik enthousiast van en daar kun je mij voor wakker maken!

Passie hebben voor je werk en trots zijn op wat je doet en kunt, dat is wat iedereen wil. De mensen die ik in de praktijk met Sociaal Inclusief train en coach zijn niet alleen leidinggevenden maar ook mensen die juist in de uitvoering van het werk het beste tot hun recht komen. Soms hebben mensen gewoon net even dat extra zetje nodig, wat kennis, inzicht en een spiegel, om op een goede manier aan de slag te gaan bij een opdrachtgever. Dan is het doel voor iedereen bereikt!

Overige trainers

Kans voor Nijmegen

Sociaal Inclusief geeft de pijl door aan Het Rijks. We zien kansen om samen met Het Rijks jongeren te enthousiasmeren voor bouw en techniek. Werkend-leer trajecten geven jongeren, maar ook zij-instromers, de kans hun talent te ontdekken en uit te bouwen. We zetten in op duurzame inzetbaarheid mensen. Leren door ontdekken kan meteen in de praktijk wat ons betreft. 

Samen met Het Rijks en KlokGroep kijkt Sociaal inclusief naar de kansen voor VMBO-ers, tijdens en na de opleiding. Op de locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat worden programma’s ontwikkeld en ruimtes ingericht om samen met verschillende bedrijven uit de bouw te bouwen aan de toekomst. Sociaal Inclusief begeleidt de mensen die kiezen voor een werkend-leer traject en draagt ze na een jaar ‘warm’ over. Ons doel is duurzame inzetbaarheid van mensen.  

De locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat is de locatie waar we onze samenwerking verder gaan vormgeven.

Inclusief aanpak

Wie zijn wij?

Krapte op de arbeidsmarkt? ...
Wij hebben kandidaten die met een eigen trainer bij opdrachtgevers aan de slag gaan, en daarna in dienst komen bij de opdrachtgever.

Lees meer

Voor kandidaten

Toe aan een nieuwe uitdaging, voor 2 jaar? En je wilt echt aan de slag en leren? ...
Wij investeren in jou en een vaste baan!

Lees meer

Voor opdrachtgevers

Geen vakkrachten, geen geschikt personeel te vinden? ...
Maar wel met de sociaal inclusief aanpak

Lees meer