Inclusief trainers

Damian

Trainer / Coach

Via Sociaal Inclusief ben ik  als trainer/ coach werkzaam om middels een scholingstraject buitenlandse mensen op weg te helpen naar een betere baan. 6 jaar geleden ben ik  vanuit Polen naar Nederland gekomen om te werken en te sparen voor een motor. Door mijn gedrevenheid heb ik veel geleerd en  ben ik snel in managersfuncties terecht gekomen.

Ik ben een optimist en de opvatting “dat kan ik niet” is mij onbekend: gewoon doen!
Ik hou ervan om out of the box te denken waardoor mogelijkheden zich bijna als vanzelf aandienen.

Elk persoon heeft zijn talenten en mijn talent is om die snel te signaleren en de daarbij passende kansen te benutten. En dat past perfect bij mijn job en de visie van Sociaal Inclusief!

Overige trainers

Kans voor Nijmegen

Sociaal Inclusief geeft de pijl door aan Het Rijks. We zien kansen om samen met Het Rijks jongeren te enthousiasmeren voor bouw en techniek. Werkend-leer trajecten geven jongeren, maar ook zij-instromers, de kans hun talent te ontdekken en uit te bouwen. We zetten in op duurzame inzetbaarheid mensen. Leren door ontdekken kan meteen in de praktijk wat ons betreft. 

Samen met Het Rijks en KlokGroep kijkt Sociaal inclusief naar de kansen voor VMBO-ers, tijdens en na de opleiding. Op de locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat worden programma’s ontwikkeld en ruimtes ingericht om samen met verschillende bedrijven uit de bouw te bouwen aan de toekomst. Sociaal Inclusief begeleidt de mensen die kiezen voor een werkend-leer traject en draagt ze na een jaar ‘warm’ over. Ons doel is duurzame inzetbaarheid van mensen.  

De locatie van Het Rijks aan de St Hubertusstraat is de locatie waar we onze samenwerking verder gaan vormgeven.

Inclusief aanpak

Wie zijn wij?

Krapte op de arbeidsmarkt? ...
Wij hebben kandidaten die met een eigen trainer bij opdrachtgevers aan de slag gaan, en daarna in dienst komen bij de opdrachtgever.

Lees meer

Voor kandidaten

Toe aan een nieuwe uitdaging, voor 2 jaar? En je wilt echt aan de slag en leren? ...
Wij investeren in jou en een vaste baan!

Lees meer

Voor opdrachtgevers

Geen vakkrachten, geen geschikt personeel te vinden? ...
Maar wel met de sociaal inclusief aanpak

Lees meer